• Afdrukken

Activiteit: Boudewijn goes WILD

Boudewijn goes WILD

21 February 22:00

22 February 03:00

ELiXIR

OOOOOOHHH YOOiOHHIYIIOOHH HOiOOiOiOiOiHH (?duidelijk de Tarzankreet en niet van een hopeloze student)

??Vanuit de blokkende sferen kijken we al vol verlangen uit naar dat tweede semester. Om jullie leververgiftiging en uitgaansverslaving weer wakker te maken, staan we in week twee al direct klaar met onze volgende fuif!!????

??Na het bezoeken van de hetere sferen van Mexico ?, de zweverige atmosferen van de Hippies ?, is het nu tijd om ons innerlijke beest uit te laten.

Bij deze presenteren we u ons eerste feestje van het semester: ??Boudewijn goes WILD.?? Laat het ‘beestig’ kantje van jezelf terug zien aan de buitenwereld na meerdere weken vastgeketend te zitten aan je bureau. Het is tijd om iets anders te veslinden dan cursussen en examens. De dresscode is (H)Oerwoud. Kom verkleed als een aapje en neem Shots for Harambe, of kleed je als een ranger en ga op zoek naar jouw ontsnapt beest in de ovp ‘winkwink’. Slinger je liever aan een liaan, dan kan je de kledingsstijl van Tarzan en Jane overwegen ;) .

Om het feestje nog beestiger te maken, komen onze eigen dj's mee naar de jungle?: ? 22u - 23u: DRVRGNK. https://www.facebook.com/DRVRGNK/ ? 23u - 00u: Goldflake https://www.facebook.com/djGoldflake/ ? 00u - 01u: DJ Henry D https://www.facebook.com/Dj.Henry.D.official/ ? 01u - 02u: Placébeau https://www.facebook.com/Placebeau/ ? 02u - 03u: DJ Kedo https://www.facebook.com/djkedo/

Kusjes en Knuffels!!? Team Feest!!! xoxo