• Afdrukken

Activiteit: Kicker-tornooi

Kicker-tornooi

06 November 20:00

07 November 01:00

Canard Bizar

Tafelvoetballers paraat!

Warm alvast die handjes op, want hier komt het eerste officiële kickertoernooi in de WiNA-geschiedenis. Inschrijven doe je samen met je partner hieronder. Vorm het ultieme dreamteam en wie weet worden jullie de allereerste winnaars!

PRAKTISCHE INFO: -Inschrijven kan vanaf vandaag tot vrijdag 2/11 middernacht. -Wedstrijdschema wordt in het Facebookevenement gedeeld maandag 5/11 -20u starten we in de Canard Bizard -De ploegen worden via een random loting tegen elkaar geplaatst. Deze loting gebeurt via een random match-up generator. -We spelen met poules van 3 teams. De eerste van de poule stoot door naar de volgende ronde. Indien er zich een gelijkspel voordoet (beide éénmaal gewonnen), dan is het de ploeg met het minst aantal tegendoelpunten die doorstoot. Indien dit saldo gelijk is, is het de ploeg die het onderlinge duel gewonnen heeft die doorstoot.

SPELREGELS: - De eerste die 7 goals maakt wint - Scoren vanaf het midden is niet toegestaan - Draaien, het meer dan 360 graden rond laten draaien van een stang, is niet toegestaan. - Als de bal niet kan aangeraakt worden, dan legt men de bal in de dichtstbijzijnde hoek en komt de bal terug in het spel. - Als de bal terug in het spel komt (vanuit de hoeken van de tafel of de opzet), dan mag je niet rechtstreeks scoren, maar moet er eerst gepast worden. - De wedstrijden worden op een strak tijdstip gespeeld. Te laat = forfait. Je wordt ruimschoots op voorhand verwittigd. (Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt! Wees op tijd!) - De scheidsrechter heeft het altijd bij het rechte eind

Hopelijk tot dan De sportjes