• Afdrukken

Activiteit: LaTex les

LaTex les

14 November 19:00

14 November 20:30

Auditorium D

Ben je het ook beu dat je opmaak in Word verprutst wordt telkens je een wijziging maakt, vloek je telkens je een wiskundige formule, inhoudstabel, referentietabel, ... moet invoegen? Wil je liever een professioneel uitziend document dan MyFirstPaper uit de Bart Smit? Dan is LaTeX zeker iets voor jou!

Deze les gaat immers niet over spannende pakjes (sorry mannen), maar over de opmaaktaal LaTeX die je in staat stelt makkelijk grote gestructureerde documenten aan te maken. Uitermate handig voor iedereen die wel eens in contact komt met het schrijven van verslagen, papers of zelfs een thesis. Met andere woorden: iedere student. Afspraak woensdag 14 november om 19:00 in auditorium D (Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur).

Een cursus is online beschikbaar, en kan je <a href="https://latex.ugent.be/cursus.php">hier</a> vinden. Een afgeprinte versie kan je bestellen via onze <a href="https://vtk.ugent.be/cursus/prepare_order/">site</a> , deze kan je dan aan het begin van de LaTeX les kunnen ophalen in auditorium D.