• Afdrukken

Activiteit: HILOK Heropeningsfuif

HILOK Heropeningsfuif

20 February 22:00

21 February 06:00

Vooruit

Beste Kiné’s, LO’ers en andere feestvierders

Hier zijn we, EINDELIJK, weer! Na een lange en duistere periode komen wij met de verlichting. PRAISE THE LORD! Aangezien jullie zelf al genoeg kaarsjes hebben doen branden, dat zelfs het Vaticaan jaloers was, gooien wij nog wat ethanol en zwoele beats op het vuur om jullie tranen op recordtempo te doen drogen. Dit doen wij met de onfeilbare formule: veel sfeer, veel booze en veel muilinge AKA de HILOK heropeningsfuif!

Om 22u openen wij onze deuren voor het publiek, zodat jullie al vroeg met de billen kunnen trillen (waarvan zelf onze (vice)praeses van onder de indruk zijn) of voor de experten in procrastinatie nog de laatste tickets kunnen bemachtigen. Jammer genoeg kan het feest niet eeuwig duren dus om 5u zijn we genoodzaakt de deuren te sluiten. Maar voor jullie WEODEND worden, kunnen we jullie toch enige troost brengen. Het HILOK zou het HILOK niet zijn moesten we niet trakteren op een GRATIS HILOK VAT en HILOK KOFFIEKOEKEN in onze local watering hole de TWITCH. Met andere woorden zetten we ons awesome feest gewoon verder in de Twitch (in de mate van het mogelijke natuurlijk).

Tickets zullen in voorverkoop verkrijgbaar zijn in de TWITCH en bij het HILOK praesidium. De kiné- en LO-studenten kunnen deze best al op voorhand bestellen bij de online-boekenbestelling en vervolgens afhalen op het voorziene afhaalmoment met het boekenpakket.

Tot de 20e van februari!

Jullie kapoenen, Matmat & Jori AKA Team FEEST