• Afdrukken

Activiteit: SpeedTeam Training IV

SpeedTeam Training IV

17 October 19:15

17 October 21:00

Stadion Wouter Weylandt

De 24urenloop (22/10-23/10): het grootste sportevenement voor de Leuvense studenten, en elk jaar een gelegenheid om aan VTK Leuven te gaan tonen dat wij in Gent nog sneller zijn! Behalve VTK Leuven aan de overwinning helpen wacht ook de IFK Watersportbaanloop van 4/11 op ons. Dit jaar gaan we daar tonen dat we naast de snelste heren (overmacht vorig jaar) ook de snelste dames hebben!

Maar winst komt niet met de post geleverd, men moet er voor zwoegen. Daarom organiseer VTK Sport naast het 'Lopen door Gent' op maandag ook speciefieke trainingen op donderdag: de SpeedTeam training. Onze SpeedTeam coaches (Jarne, Jelle, Sharon en Gilles) hebben speciaal voor elke loper van elk niveau een geschikt trainingsschema voorzien, de trainingen zijn dus open voor elke loper en loopster!

CONCREET: vertrek met de fiets van aan de ingang van de plateau om 19u15 en start van de training te Gentbrugge om 19u30 (stadion Wouter Weylandt)

Inschrijven voor lopen kan via: vtk.ugent.be/sport/ Inschrijven voor de 24urenloop kan via: vtk.ugent.be/activities/detail/3369/