• Afdrukken

Activiteit: WiNA Dag I

WiNA Dag I

24 September 08:00

24 September 23:59

Campus de Sterre, S9

WiNA komt terug van een (naar onze mening) te lange hiatus gedurende de zomervakantie.

We starten dus traditiegetrouw ook het nieuwe academiejaar met onze hoogst eigenste WiNA Dag I. Op deze dag kun je alvast genieten van veel leute, goed eten en natuurlijk tof gezelschap.

**Hoe beginnen we eraan?** We starten natuurlijk met een gratis ontbijt te verschaffen (zolang de voorraad strekt) voor de hongerige studenten die reeds vroeg naar de les komen. Dit houdt dus in dat er aan het cursuskot in S9 al vanaf 8u15 wat te doen zal zijn.

**Hoe verloopt dit nu verder?** Wat verder op de dag voorzien wij alvast een bar aan de ingang, om zo hopelijk nog wat te kunnen genieten van het mooie weer! Kom gerust er even bij zitten met een koud pintje!

**"Waar is die barbecue?!!" - Ongenoemde prosenior** Ja ja, de dag aan S9 sluiten wij ook weer volgens traditie af met een gratis barbecue voor leden op het grasplein aan S9. Natuurlijk zijn ook onze geliefde ereleden van harte uitgenodigd.

**"Ik heb nog dorst!" - Uh, iedere student?** Na de barbecue vertrekken we dan ook samen richting ons stamcafé Canard Bizar, waar er nog verder een gratis vat gezet zal worden om de dorstigen te laven.

**"Ik wil afkomen!" - Iedereen die dit leest** Verplichte inschrijving voor iedereen die deelneemt aan de BBQ, zeker als je vegetarisch bent! Hiervoor dient u enkel een account aan te maken op onze website. Als je lid wilt worden (dan is de BBQ gratis) kan u het lidgeld ook meteen betalen aan de BBQ. Ben je geen lid, dan kost de BBQ €10.

Planning: - 8u15: Gratis ontbijt @ Cursuskot (zolang de voorraad strekt) - 13u: Bar opent op het grasplein aan S9 - 18u: Gratis BBQ voor leden & Ereleden - Tocht naar Canard Bizar met een gratis vat