• Afdrukken

Activiteit: Kickertoernooi

Kickertoernooi

12 November 20:00

13 November 03:00

Canard Bizar

Tafelvoetballers paraat!

Warm alvast die handjes op, want hier komt de tweede editie van het kickertoernooi in de WiNA-geschiedenis. Inschrijven doe je samen met je partner op de site WiNA-Gent.be vanaf 19 uur. Vorm het ultieme dreamteam en wie weet worden jullie de allereerste winnaars! De winnaars krijgen een drankkaart van de CB.

**PRAKTISCHE INFO**:

-------------------------------------------------------------------------------------------

- Inschrijven kan vanaf vandaag om 19u tot zondag 10/11 middernacht. - Wedstrijdschema wordt hier gepost nadat de inschrijvingen gesloten zijn - Om 20u starten we in de Canard Bizard - 3 euro inschrijvingsgeld per team - De ploegen worden via een random loting tegen elkaar geplaatst. Deze loting gebeurt via een random match-up generator. - We spelen met poules van 4 teams. De eerste twee van de poule stoten door naar de kwartfinales. Daar speelt de groepswinnaar tegen de tweede van een andere groep. Indien er zich een gelijkspel voordoet (beide éénmaal gewonnen), dan is het de ploeg met het minst aantal tegendoelpunten die doorstoot. Indien dit saldo gelijk is, is het de ploeg die het onderlinge duel gewonnen heeft die doorstoot.

---

**SPELREGELS**:

---

- De eerste die 7 goals maakt wint - In de poulefase geldt een maximum tijd van 10 min, het team met de meeste goals wint. Indien gelijkspel wordt gespeeld voor de winning goal! - Scoren vanaf het midden is niet toegestaan - Draaien, het meer dan 360 graden rond laten draaien van een stang, is niet toegestaan. - Als de bal niet kan aangeraakt worden, dan legt men de bal in de dichtstbijzijnde hoek en komt de bal terug in het spel. - Als de bal terug in het spel komt (vanuit de hoeken van de tafel of opzet), dan mag je niet rechtstreeks scoren, maar moet er eerst gepast worden. - De wedstrijden worden op een strak tijdstip gespeeld. Te laat = forfait. Je wordt ruimschoots op voorhand verwittigd. (Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt! Wees op tijd!) - De scheidsrechter heeft het altijd bij het rechte eind

---

Hopelijk tot dan De sportjes