• Afdrukken

Activiteit: Kerstmarkt Der Wetenschappen

Kerstmarkt Der Wetenschappen

09 December 12:00

11 December 02:00

S4

Liefste studenten, professoren en sympathisanten,

Na een geslaagde eerste editie is het dit jaar weer tijd om ons van onze warmste kant te laten zien. Daarom organiseren we dit jaar de 2de editie van de Wintermarkt der Wetenschappen! Met deze keer niet één maar twéé dagen waar je kan genieten van warmte, gezelligheid, sfeer, warme hapjes, drankjes en nog zoveel meer! Op maandag 9 december om 16u openen we de wintermarkt met live muziek en vanaf 18u kan je komen genieten van een pintje dat met extra veel liefde door je favoriete prof wordt getapt tijdens de Proffentap! Op dinsdag 10 december om 12u zetten we de Wintermarkt van de warmste faculteit weer verder! Live bands vullen de avond en om 19u is het tijd om je laatste zakgeld/gevulde portemonnee boven te halen om te bieden tijdens de Proffenverkoop, want ook dit jaar laten proffen en assistenten zich veilen voor het goede doel! Eindigen doen we met een knaller van een Après-ski party om nog een laatste keer dit semester het beste van jezelf te geven!

Deze hele Wintermarkt wordt georganiseerd ten voordele van de Warmste Week! Omdat het milieu ons als wetenschappers nauw aan het hart ligt, zal ons goede doel dan ook een zijn dat zich hiervoor inzet! Dit jaar willen we jullie graag betrekken bij de keuze van het goede doel; stemmen kan binnenkort!

De Wintermarkt der Wetenschappen wordt mogelijk gemaakt door: - Wetenschapskringen // Chemica, GBK, Geologica, Geografica en WiNA - Studentenraad Faculteit Wetenschappen // StuW - Universiteit Gent - Decanaat Faculteit Wetenschappen - Vakgroepen Faculteit Wetenschappen

Gesponsord door: - Rentmen Verhuur Feestmateriaal