• Afdrukken

Activiteit: WiNA meets GUHO

WiNA meets GUHO

05 December 19:30

05 December 23:00

Eskimofabriek, Gent

Op 5 december is het helaas tijd voor de laatste cultuuractiviteit van het eerste semester. Maar niet getreurd, we eindigen met een klepper van formaat! Op 5 december gaan we namelijk met WiNA naar het concert van het Gents Universitair Harmonie Orkest!!

Hebben jullie altijd al eens naar jullie geliefde cultuur of een groot harmonieorkest willen luisteren? Dan is dit het moment! GUHO bestaat dit jaar namelijk 10 jaar, en om dit te vieren komen ze met een primeur in de geschiedenis van het GUHO. Voor het eerst zullen ze samenwerken met een echte band en zanger, geen nood dus dat het te klassiek zou zijn. In het genre van pop vs. klassiek zal het GUHO avonden zoals Night of the Proms doen verbleken!

Normaal is de prijs van een ticket €6, maar door de connecties van de cultuur zal een ticket (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) maar tussen de 2 en 5 euro liggen. Reden te meer om mee te gaan met WiNA, goedkoper zal je het niet vinden! De inschrijvingen en tevens de deadline om uw ticket te betalen loopt tot woensdag 4 december om 17u. De prijs zal vastgelegd worden op zondag 1 december.

Er zal om 19u40 afgesproken worden aan de ingang van de eskimofabriek, waar de tickets ook uitgedeeld zullen worden. Meer informatie over het concert kunnen jullie vinden op: https://www.facebook.com/events/2134113123557932/.

Hopelijk tot dan! Jullie (tenorsax spelende) Cultuur