• Afdrukken

Activiteit: ENGAGE KICK-OFF: Games and tea-night

ENGAGE KICK-OFF: Games and tea-night

10 October 18:30

10 October 21:00

Podiumzaal Therminal

Beste Engagers,

De vakantie is voorbij, het academiejaar begonnen en het werk alweer in gang gezet. Dit betekent dat we terug volop bezig zijn maar evengoed een manier moeten vinden om de bijhorende stress van ons af te zetten. Hiervoor biedt ENGAGE graag de perfecte gelegenheid!

We organiseren namelijk terug onze jaarlijkse game-night waarbij er twee dingen van jullie zullen worden verwacht: DENKEN èn DOEN. De quiz bestaat uit twee delen. In het eerste deel zullen jullie in een tijdspanne vragen moeten beantwoorden. Hiervoor hebben jullie uiteraard jullie brein nodig, dus gelieve die zeker niet te vergeten. Het tweede deel zal actiever worden aangezien jullie opdrachten moeten uitvoeren. Voor deze quiz zullen jullie worden verdeeld in verschillende groepjes en dienen jullie door middel van teamwork de strijd met de andere groepjes aan te gaan!

We kunnen jullie garanderen dat het een leuke en (ont)spannende avond wordt waarbij je ook de kans krijgt om ENGAGE en elkaar beter te leren kennen. BELANGRIJK DETAIL: we voorzien snacks en lekkere thee! Kom dus allemaal maar af met je vrienden en je goed humeur, see you there!

WANNEER: Donderdag 10 oktober

WAAR: Podiumzaal Therminal, Hoveniersberg 24, 9000 Gent

GRATIS INKOM maar wel INSCHRIJVEN via: https://forms.gle/DGEPbX2QcdDzGpN59