• Afdrukken

Activiteit: Massacantus

Massacantus

11 December 19:00

12 December 02:00

Flanders Expo - Hal 2

Commilitones en schachten!

Wanneer de dagen korter worden en de temperaturen een Antarctisch niveau dreigen aan te nemen, begint een diepgegronde angst zich meester te maken van de geesten der studenten. Een angst die telkens opnieuw opduikt in december met het ten tonele verschijnen van de duistere periode die de enen winter noemen, anderen examens. Ook dit jaar dringt de Lange Nacht zich weer op aan de grenzen van het rijk der Studenten, vastbesloten het Gentse te overspoelen met vrieskou en powerpoints.

Één bastion van jewelste blijft echter als een rots in de branding voor de 27ste keer verbeten weerstand bieden aan deze druk, een megalomane schokbreker die om het semester af te sluiten studentikoos Gent nog eenmaal naar de goten der Gent katapulteert met een kater die Garfield jaloers achterlaat. De Massacantus en haar loyale legioenen zijn de zwaarden in de duisternis, de wakers op de muren, het vuur dat brandt tegen de kou, het licht dat gloort in de ochtend. Zij zijn de hoorns die de slapers wekken en de schilden die het rijk der Studenten beschermen.

MASSACANTUS XXVII - 11 december 2019 - Flanders Expo - Hal 2

Deuren Open: 19u00 Start Openingsceremonie: 20u00 Eerste Tempus Commune: 22u15

Wie niet voor 20u00 binnen is, mag de zaal slechts betreden tijdens de 1ste tempus, wees dus zeker op tijd!

__Inschrijven__

De inschrijvingen gaan open donderdag 14 November 2019 om 16u en sluiten 24 November om 23:59. Wees er dus op tijd bij. Onze senior heeft haar uiterste best gedaan om maar liefst 70 tickets te voorzien (ereleden niet inbegrepen). Een ticketje (+pot!) kost €18. De deadline voor te betalen is maandag 9 december om 23u59, als je na zondag op de lijst staat betaal je sowieso je ticket! Dit via overschrijving of kom in de kelder even langs eenmaal de ticketjes toegekomen zijn.

__Ereleden__

Onze fantastische ereleden verwijzen wij graag door naar onze vice voor deze activiteit. U weet hem waarschijnlijk al te vinden, maar indien niet voorzien wij hier voor u nog even een rechtstreekse lijn naar zijn mailbox: vice@wina-gent.be

*meer info omtrent de MASSACANTUS*

De Massacantus tickets zullen maandag beschikbaar zijn en doorgestuurd worden naar jullie via mail. Deze kunnen jullie dan zelf printen of tonen op je gsm. Gelieve dus zeker tegen MAANDAG de tickets (€18) over te schrijven naar BE52 7330 1008 5909. Het is heden niet meer mogelijk om een ticket door te verkopen, dus als je op de lijst staat betaal je een ticket.

Wij zoeken ook nog 3 medewerkers die mee willen helpen met de opzet (van 9u tot 12u) en 5 medewerkers die willen helpen met de opkuis. Deze mensen worden hun volledige ticket terugbetaald. Bij interesse, stuur een berichtje naar de praeses via facebook of een mailtje naar praeses@wina-gent.be.

Vervolgens vragen we zeker om je lint mee te nemen, en indien je niet-gedoopt bent zeker een WiNA-pin of patch aan te hebben.

We zijn er wat later bij met de tickets dit jaar, dus twijfel niet om dit bericht onderling door te sturen.