• Afdrukken

Activiteit: Sinterklaas brengt: Boeken

Sinterklaas brengt: Boeken

05 December 11:30

05 December 14:30

Salon

Sinterklaas komt dit jaar met een wel heel leuk cadeau. Met de hulp van zijn VAI-pieten brengt hij een lading boeken aan een spotprijsje mee!

Naar aanleiding van het succes van vorige samenwerkingen, organiseert het Vlaams Architectuurinstituut opnieuw een unieke actie voor studenten!

***Koop een van de nieuwste architectuurboeken (N° 11, 12 of 13) voor 25 euro en ontvang een tweede exemplaar of boek uit een oude reeks naar keuze.***

Op voorhand kan je je voorkeur doorgeven, zo ben je zeker dat jouw eerste keus klaarligt. Betalen met cash of bancontact en afhalen doe je allemaal ter plekke. Breng je studentenkaart mee.

Online een boek kopen? Gebruik DLK122019 en krijg als student 10% korting op je publicatieaankoop via de website! Deze code is geldig tot 30/06/2020.

____

Over het Vlaams Architectuurinstituut: Het Vlaams Architectuurinstituut is de referentie voor architectuurcultuur in Vlaanderen en Brussel. We maken het publiek attent op het belang van een goed ontworpen leefomgeving, stimuleren het maatschappelijke debat over het ontwerp van gebouwen/steden en verspreiden kennis over architectuur. Meer info op www.vai.be