• Afdrukken

Activiteit: VTK @Zwemmarathon

VTK @Zwemmarathon

04 December 19:00

04 December 23:59

GUSB

'Swimming isn't everything, it's the only thing!'

Of zoals ons Dory zou zeggen: 'Blijven zwemmen, blijven zwemmen'. En dat zullen we ook doen, 3u lang knallen de beste der beste VTK zwemmers hun baantjes op zoektocht naar Dory en haar heilige zwemmarathon graal!

Dit jaar willen we revanche nemen voor ons verlies van vorig jaar tegen de VGK! We hopen ook weer in staat te zijn om HILOK te verslaan! We zullen dit doen op woensdag 4/12 van 19u tot 22u, we raden wel iedereen aan om reeds om 18u30 te komen om zeker plaats te hebben in de tribune!

Bij elke sprong, bij elke slag, bij elke ademhalng is er steeds 1 iets dat een gigantisch verschil maakt: het gevoel dat heel jouw faculteit je steunt, heel ons team steunt en ons zingt, trommelt en schreeuwt naar de overwinning!

Dus archies en burgies, burgies en archies, verzamel, toon dat mooie groen van VTK, steun onze zwemmers en kom in grote getalen af naar het zwembad!

Eenmaal onze stijd gestreden is zullen we de overwinning vieren als nooit ter voren: supporters en sporters worden rijkelijk beloond met drank in het GUSB en in Delta, en onze zwemmers worden nog extra beloond met deltabonnen voor hun prestaties.

Dan rest ons nog 1 iets te zeggen: 'Het GUSB is van ons!'

Bavo, Thijs en Ruben