• Afdrukken

Activiteit: Met JS (Stu)Gent naar de museumnacht + condoomactie

Met JS (Stu)Gent naar de museumnacht + condoomactie

05 December 19:00

05 December 23:55

Gent

Naar jaarlijkse traditie bezoeken we met JS (Stu)Gent op 5 december de museumnacht. Op die avond gooien de Gentse musea namelijk hun deuren open voor het grote publiek. Kom samen met de Gentse Jongsocialisten genieten van enkele veelbelovende exposities, een fris drankje en elkaars gezelschap!

We spreken af om 19u. Waar? Dat beslissen jullie zelf! In de poll op deze pagina beslissen jullie welke musea we bezoeken. In de week voor de museumnacht stellen we het parcours voor.

PS: Don’t spoil the party! Jongsocialisten (Stu)Gent besteedt werk en tijd om dit evenement voor alle aanwezigen zo aangenaam en boeiend mogelijk te maken. Als jij je aanwezigheid kenbaar maakt, rekent JS (Stu)Gent op je komst. We willen dan ook vragen om, indien je niet de intentie hebt om te komen je niet in te schrijven/ je niet aanwezig te zetten en indien je aanwezig wilde zijn maar toch verhinderd bent dit ten laatste drie dagen vooraf te laten weten. Op deze manier heeft JS (Stu)Gent voldoende tijd om aanpassingen te doen.

JS (Stu)Gent bedankt je voor je medewerking!