Home Fabiola

Welkom

Home Fabiola, "een geliefde oude sloor", situeert zich in het studentencentrum, naast de Overpoort. Dit mag dan een van de oudste homes zijn, er worden nog steeds inspanningen gedaan om het goed leefbaar te houden. Zo is recent het solarium vernieuwd, en de tv-zaal is aangenamer gemaakt. Zoals het een studentenhome betaamt, is er ook heel wat leven in de Fab. Ook daar zorgt een gemotiveerd praesidium ervoor dat je je geen moment verveelt. Uiteraard zijn er ieder jaar een paar feestjes en regelmatige baravonden.

Agenda

 • April
 • 26

  Home Fabiola - Infomoment Homeraad + baravond

  Dit jaar genoten van de vele activiteiten van Home Fabiola, en kriebelt het een beetje bij jou om volgend jaar ook deel uit te maken van het bestuur (en de daarbij horende zalige bende)??
  Heb je echter nog niet echt een idee wat je precies wilt doen of wat het precies betekent om in het praesidium van de home te gaan? Geen paniek! Volgende woensdag ( 26 april ) organiseren wij speciaal voor jou een info moment :)

  *Wat: Er wordt kort verteld wat de algemene taken van het praesidium zijn en erna wordt er per functie overlopen wat hun uiteindelijke taak is.
  Deze sessie wordt gegeven door het hoogpraesidium, algemene vragen mogen dan onmiddellijk gesteld worden, of nadien gewoon op de baravond bij de huidige functies.
  *Voor wie: Iedereen die (mss) ambities heeft om in het praesidium te gaan.
  * Wanneer: Op de baravond, om 22u.

  Na (en voor) het infomoment is er natuurlijk ook nog een baravond! Thema hierbij sluit een beetje aan bij het infomoment:
  Verkleed je als je 'favourite' functie (mag een persoon zijn, zoals Thibaut, of een functie zoals sport)

  Tot dan xoxoxo
  En moge we weer vele pintjes drinken op de bar!

 • Mei
 • 3

  Home Fabiola - Kaas- en Wijn (galabal)

  Liefste Fabiola!

  Het einde van het jaar komt in zicht en naar goede traditie gaat dit gepaard met het hoogtepunt op Home Fabiola: het Kaas & Wijn Galabal. Het moment om terug te kijken op een topjaar!

  We beginnen de avond met een gezellige receptie om 19u00, waar we u een glaasje cava aanbieden met een leuk muziekje om in de sfeer te komen. Hier zal u tevens uw tafelnummer ontvangen en bonnetjes voor uw drank. Om 20u00 openen we de deuren van de eetzaal waar een rijk buffet voor u klaarstaat.

  Het feestje wordt in gang getrokken om 21u30 met de traditionele openingsdans van de praeses. Hierna is de dansvloer open voor iedereen en houden we deze gevuld tot diep in de nacht! Na de openingsdans gaan de deuren ook open voor zij die niet deel namen aan het diner maar wel zin hebben om hun dansschoenen nog eens aan te trekken!

  Het thema doorheen de avond is Yule Ball.

  Waar: op onze geliefde Fabiola
  Wanneer: Woensdag 3 mei

  Receptie: 19u00
  Diner: 20u00
  Openingsdans: 21u30

  Kostprijs:
  Buffet:
  Kaas/Vlees + Witte/Rode wijn: 14euro
  Kaas/Vlees + Water: 12euro
  Feest (vanaf 21u30):
  Gratis

  >>INSCHRIJVEN<< : http://student.ugent.be/fabiola/galabal/
  Deadline: 23 april!

  Elk jaar opnieuw wordt dit galabal gezien als één van de leukste activiteiten van de Fabiola, mis het dus zeker niet!

  *Dit is een gesloten evenement van Home Fabiola (& bij uitbreiding de Ugent homes)

Info

Praesidium

Contact


Home Fabiola
Stalhof 4
9000 Gent
homeraad.fabiola@gmail.com

Bar Italiano Gent
Smul Gent sponsor


Smul Gent sponsor
Bar Italiano Gent