Evenementen

Zin in het volgende fantastische event van onze verenigingen?

BK Poetry Slam

Ook dit jaar strijden een aantal Slammers voor de titel van Belgisch kampioen Poetry Slam. Het gevecht om de gouden plak barst los op 28/10/2017, en valt vanaf 19u gratis te bezichtigen in het Kaaitheater te Brussel! Dit jaar staan er aan aantal ouwe Auw La-bekenden in de finale, want niemand minder dan Giovanni Baudonck, Kevin Amse en Teddy Bair zullen een worp doen naar het kampioenschap.

Kottekst: Living room poetry

Wees gezeten, doe alsof je nooit anders deed. Cake voor veganisten, en ook cake voor principiële zuivelliefhebbers aanwezig. Alcoholische hipsterdranken en zelfgemaakt bier uit de kraan inbegrepen. MAAR KOM OP TIJD WANT JULLIE ZIJN MET VELEN.

Werkwoordelijk: Intertekstueel Stelen door Daan Janssens

De deuren gaan open om 19u30, en de workshop start om 20u.
De workshop gaat door in Lokaal 100.017.
Gratis voor leden, en een kleine bijdrage voor niet-leden.

Studioles

In de les 'studio' gaan we aan de slag met onze softboxen, flitsers,... We leren je verschillende technieken en opstellingen aan waaronder highkey en lowkey.

Waar zine de vrouwen? x Auw La Kerstspecial

Wat krijg je als je jonge vrouwelijke schrijfsters samenzet en een zine laat maken? Glitters en hartjes? Of beenharde teksten? Of nog iets helemaal anders? Kom het als eerste ontdekken op deze super-deluxe-Auw-La editie. Voor één keer op een andere locatie, misschien met Kersttruien, slingers en pakjes, maar sowieso met een hele hoop straffe namen die we spoedig bekend maken.