Hoofdpagina

Uit PPSR WebWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Bestand:Faculteit Psychologie UGent.JPG
Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen

De PPSR is de Psychologische en Pedagogische StudentenRaad van de Universiteit Gent. Wij zijn student-vrijwilligers die de mening en visie van studenten vertegenwoordigen op facultaire vergaderingen. Masterproeven, lessenroosters, openingsuren van de PC-klas, etc.. wij houden er een oog op. Heb je problemen, vragen, suggesties in verband met jouw opleiding of onze faculteit? Wij zorgen dat jouw mening gehoord wordt!

PPSR Webwiki: Antwoord op jouw vraag!

Heb je een dringende vraag of zoek je extra informatie in verband met de opleiding? Probeer eens de zoekfunctie rechtsboven. Geregeld bundelen wij hier online informatie over veelvoorkomende vragen in verband met de opleiding. Had je graag meer info gehad over het leerkrediet bijvoorbeeld? Typ dan 'leerkrediet', en voila! Je kan ook het navigatiemenu (links) gebruiken om te zoeken. Vind je het antwoord nog steeds niet? Contacteer ons!

ppsr@student.ugent.be

Kom erbij!

Ook geëngageerd en zin om nieuwe mensen (zowel medestudenten als proffen) te leren kennen? Dan biedt de functie van jaarverantwoordelijke je die kans. De studentenraad zoekt binnen ieder jaar van de verschillende opleidingsonderdelen (één of meerdere) leden die de rechten van de studenten een stem willen geven. Of heb je zin om mee te helpen als studentenvertegenwoordiger? Contacteer ons, of klik op kandidatuurstelling. De PPSR is er voor en door de studenten!

Nuttige links

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen