Sense aanwezig op de Student Kick-Off!

Gewapend met vegan hapjes, onze petitie voor het afbouwen van dierproeven aan de UGent en een hoop enthousiasme, was Sense ook dit jaar weer aanwezig op de Student Kick-Off. Al vanaf 11u waren Milan, Anne-Lore en Hanne van de partij voor het klaarzetten van onze stand. We hadden voor elk wat wils: brownies, kokosballetjes en havermoutkoekjes voor de zoettebekken, wortels met hummus en toastjes met pesto en zelfgemaakte kaas voor de liefhebbers van hartige hapjes. Studenten houden van gratis eten, dat weet iedereen en dat merkten wij ook weer, de hapjes werden smakelijk verorberd! Naast het proeven van de hapjes, was er ook tijd voor het inkijken van onze talrijke boeken, het tekenen van onze petitie en het meenemen van enkele informatieve flyers. Na een aangename dag, waarin we af en toe zelf ook eens durfden te proeven van de hapjes, was het tijd om onze stand op te ruimen en moe maar voldaan af te sluiten.

We willen hierbij iedereen bedanken die even geproefd heeft van het veganisme! Hopelijk zien we jullie op onze openingsactiviteit, dinsdag 4 oktober om 19u30 aan de trappen van de Blandijn!