Over SENSE

Wie zijn we? SENSE bestaat uit een groeiende groep studenten en andere geïnteresseerden, die zich samen inzetten voor dierenrechten en veganisme. Hier stellen we onszelf kort voor:

Ben

BEN
Sense sprak mij onmiddellijk aan omdat ik het zinvol vind om anderen hun welzijn te ondersteunen. Om dezelfde reden ben ik begonnen aan wetenschappelijk onderzoek over de promotie van vleesvermindering. Daarnaast ben ik afgestudeerd als bioloog, milieudeskundige en leraar. Ik heb een voorliefde voor wetenschap, humor, creativiteit en open, vriendelijke mensen.

Ellen

ELLEN
Student dierenzorg, milieubewust, enthousiaste dierenrechtenactivist, veganist en avonturier.
Voelt zich het gelukkigst in de natuur en houdt van kamperen en hiken.

Emmely

EMMELY
Reeds afgestudeerd in 2004 als maatschappelijk werker. In mijn vrije tijd vind je me vaak terug op mijn yogamatje. Daarnaast ben ik een grote muziekliefhebber en een veellezer. Ik hou er ook van om af en toe te experimenteren in de keuken.

Emmely

HANNE
Student taal- en letterkunde Engels-Zweeds, gepassioneerd veganist en activist, vrijwilliger in Tara, een Pools paardenasiel, en een liefde voor open-minded mensen, lekker eten en dierenknuffels.

Ine

INE
Leergierig, gestructureerd chaotisch, student Sociaal-Cultureel Werk, geïnteresseerd in migratieproblematieken en momenteel stagiaire bij Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

geenfoto

MICHAËL
Student bouwkunde met een passie voor muziek en het voortbrengen van een boodschap daarin. Zeer leergierig. Durf wel eens rond te rijden met mijn BMX. Sinds een paar maand overtuigd veganist.

geenfoto

NATASCHA
Actief in verschillende bewegingen, nu overtuigde dierenactivist al een paar jaar.

Stefanie

STEFANIE
Overtuigde dierenvriend met een soft spot voor honden en koeien. Gefascineerd door de psychologie van mens en dier en momenteel hondengedragstherapeut in wording. In mijn vrije tijd steeds te spotten in het dierenasiel van Gent. Veganist sinds maart 2013 met als levensdoel ooit een farm sanctuary te openen en allerlei dieren in nood op te vangen en te (her)plaatsen.

Stephanie

STEPHANIE
Student kunstwetenschappen, activist, dierenliefhebber en creatieveling. Opkomen voor anderen ligt in mijn aard en veganisme sluit hier perfect bij aan. Verder zet ik graag een stapje in de wereld om nieuwe dingen te ontdekken en interessante mensen te leren kennen.

Tine

TINE
Studeert voor leerkracht lager onderwijs, grote kinder- en dierenvriend. Wil graag een groen(er) leven leiden en een vleesloos dieet is daar een belangrijk onderdeel van. Naast student ook amateurkunstenares, fotografe, veggie keukenprinses en dierenrechtenactivist. Houdt van goede films en boeken en gezellige avondjes met fijne vrienden.