Presentaties secundair onderwijs

Beste leerkracht,

Aan de hand van onderstaand formulier kan je onze presentaties in het secundair onderwijs aanvragen. Gelieve het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, dit maakt het gemakkelijker alles goed in te plannen. We contacteren je dan zo snel mogelijk om een datum af te spreken.

Onze presentaties zijn en blijven gratis! (Enkele leerkrachten vroegen of het mogelijk was een extra vergoeding te geven; hoewel we dit totaal niet verwachten of verlangen kan desgewenst het rekeningnummer van SENSE bezorgd worden voor donaties.)

Het enige dat we vragen is een beamer met luidsprekers om onze laptop op aan te sluiten, vergoeding van reiskosten (meestal is dit slechts een treinticket heen en terug) en twee aansluitende lesuren (gelieve in het laatste veld duidelijk te vermelden hoe de lesuren verspreid zijn, want het maakt plannen wat moeilijker).

Je naam
Je e-mail
Je gsm nummer
Naam van de school
Adres van de school
Stad
Welk vak geef je?
Dag van de les
(Indien verspreide lesuren, gelieve dit in het laatste veld te verduidelijken.)
Uur waarop de les start u
Is er pauze tussen de twee lesuren door?  ja nee
Lokaal waar de presentatie plaats vindt (eventueel).
Aantal leerlingen
Jaar
Onderwijsvorm
Richting van de leerlingen
Is het een gemengde groep leerlingen (bvb. lln nc zedenleer samen met lln godsdienst)?  ja nee
Gelieve wat meer info te geven over de groep leerlingen, zoals de atmosfeer in de klas, eventuele gevoeligheden waar rekening mee dient gehouden te worden, indien de lesuren opgedeeld zijn, etc.