21/10-28/10 SCAVENGER HUNT 2019-2020

Scavenger Hunt komt er weer aan! Schrijf je team hieronder in voor een week vol leuke opdrachten. Jullie kunnen zich per 4 in een groepje inschrijven voor scavenger hunt tot en met vrijdag 18 oktober middernacht. De lijst met opdrachten zullen jullie ontvangen op zondag 20 oktober om 18u. Deze wordt naar de mail gestuurd die jullie opgeven bij het inschrijven van het team, vergeet dat dus niet.

De scavenger hunt-week zal doorgaan vanaf dat je de lijst hebt (dus zondag, maar ok, wie gaat daar zondag echt al aan beginnen 😉 ?) en je kan tot maandag 28 oktober, 10.00u voor opdrachten te doen, want om 10.00u is het inzamelmoment. Dat is het moment dat alle filmpjes en foto’s van opdrachten worden opgehaald en alle opdrachten die daarna binnenkomen gelden niet meer.

Uiteraard is niks verplicht en kan je zelf kiezen welke activiteiten je wel of niet doet. Maar wie aan het einde van de week de meeste punten bijeen kan sprokkelen wordt de winnaar en zal een mooie prijs ontvangen! En vooral, je moet vooral meedoen voor de fun.

Voor wie scavenger hunt niet kent: Tomo no Kai doet niet mee aan dopen (wie houdt er nu van om met een mix van katteneten, bier, vissaus, maagzuur ofzo en andere liquiden overgoten te worden, om daarna nog fysieke inspanning te moeten leveren en zich lam te zuipen?). Wij doen daarentegen een soort van opdrachtenweek. Teams die meedoen, kunnen zich verwachten aan een lijst boordevol ludieke, en af en toe schaamtevolle opdrachten, die ze samen (of met bepaalde leden van het team) kunnen uitvoeren voor punten. Deze opdrachten moeten dan gefilmd, of in sommige gevallen gefotografeerd, zijn, waarna een jury bestaande uit enkele van jullie lieve praesidiumleden zullen kijken of de teams de opdrachten goed hebben volbracht. Als dat zo is, dan krijgt het team daarvoor de opgegeven punten. Het team met de meeste punten aan het einde van de scavenger hunt-week, wint eer, glorie, respect en vooral ook aangename prijs.


Andere leden: