#MERCHANDISE

Beste Tnok’ertjes, hieronder vinden jullie de lijst voor de merch die wij verkopen. Daarbij vinden jullie een bestelformulier waarbij jullie merch kunnen bestellen.

Bij de Truien en T-shirts moeten jullie een maat kiezen. Willen jullie meer dan 1 trui of t-shirt bestellen, zet dat dan in het vak ‘opmerkingen’. De maten die wij kunnen bestellen zijn (dit geldt voor zowel de truien als de t-shirts):  small, medium, large en extra Large. Let wel op, dit zijn allemaal mannenmaten! Als vrouw is small of medium dan aangewezen. Truien kosten 20 euro per stuk en t-shirts kosten 10 euro per stuk.

Wij verkopen ook awesome drinkflessen (handig voor het gratis water in de Blandijn) en draagtassen. Geef in het vakje aan hoeveel drinkflessen en/of draagtassen jullie willen kopen (max 10). Drinkflessen kosten 4 euro per stuk en draagtassen 2 euro per stuk.

Als laatste verkopen wij ook balpennen en buttons. Beiden zijn 1 euro. Net zoals bij de drinkflessen en draagtassen moeten jullie het aantal dat jullie willen bestellen, aanduiden in het vakje.

Als je een bestelling plaatst, gaan wij ervan uit dat je het bestelde goed ook daadwerkelijk koopt. Ook al bestel je in een vlaag van gekte zeer impulsief 10453947 pennen, wij die zullen bestellen en verwachten dat jullie die dan kopen.