6/11 TOMO NO AIKIDO

Hey beste Tnok’ertjes,

Hopelijk hebben jullie al een beetje kunnen genieten van Japanologie, jullie klasgenootjes en onze events. Na de cocktailparty, toveren wij nog een knaller van een event voor jullie uit de hoed: abracadabra, … Het is Aikido met Niehaus! De voorbije maand(en) hebben jullie ongetwijfeld kunnen genieten van zijn soms ironische en sarcastische aanwezigheid. Als jullie dachten dat hiragana lezen met Niehaus al een beproeving was, wacht dan maar tot je dit hebt meegemaakt: trainen en vechten in een heuse dojo met Niehaus, wie wilt dat nu niet?

Dit prachtige event zal met inschrijvingen werken, met een max aantal inschrijvingen van 20, dus wees er snel bij! Het event zal doorgaan op 6 november, van 20.00 tot 22.00u. Maar omdat we daar echt stipt aanwezig moeten zijn, vertrekken we vanaf de trappen van de Blandijn om 19.30 om al stappend (op te warmen) en ons naar de dojo te begeven. De dojo bevindt zich aan de watersportbaan.

Dit event is niet gratis; we vragen slechts 3,30 euro per persoon zodat we de dojo en de verenigingen kunnen steunen. Die 3,30 euro wordt cash betaald aan de inkom.

Schrijf jullie snel in voor deze onvergetelijke ervaring!!!