Nagasaki en university circles!

nagasaki-uni

Hey iedereen ^^

Ik zit momenteel op Nagasaki University en ga jullie wat over de universiteit vertellen. Meer bepaald over de clubs. Het is momenteel namelijk club seizoen en er staan overal borden met de verschillende clubs en cirkels. En het zijn er veel, ENORM VEEL. Dus als je graag een grote selectie van clubs wil is Nagasaki absoluut een goede plaats. Enkele voorbeelden: er is de bike club, zang club, thee club, jacht club (de boot weliswaar), nature club, en ik ben nog niet eens begonnen over de vele sporten.

Dit soort borden zie je nu overal in de campus! Ze dienen om reclame te maken voor de clubs

Maar jullie krijgen het punt een beetje. Het beste is, je leert er een hele hoop Japanners kennen en ze zijn enorm open en vriendelijk. Als je iets zoekt om je tijd mee te vullen raad ik het echt aan om een club te joinen. Zelf heb ik de ‘yosakoi club’ gejoined! Geen idee wat het is? Een soort hyperactieve dansclub, maar ongelofelijk leuk!
Ik heb het nu misschien niet zozeer over mijn universiteit zelf gehad, maar ik vind clubs toch een belangrijk punt in een uitwisseling.

Tot de volgende keer ^^

nagasaki-uni